Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Ντοκυμαντέρ Monero Means Money



Δείτε το βραβευμένο ντοκυμαντέρ Monero Means Money διαδικτυακά.


Το Monero Means Money: Το Cryptocurrency 101, Live from Leipzig είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους (IMDB 8.2 score) που εξηγεί την προέλευση και τον σκοπό του Monero, ενός ανταλλάξιμου κρυπτονομίσματος. Ο Δρ Daniel Kim δίνει μια εμπεριστατωμένη περίληψη των τεχνικών, οικονομικών και κοινωνικών πτυχών του fiat χρήματος, του Bitcoin και του Monero από το 2008 έως σήμερα. Σύμφωνα με το θέμα του 36C3 CDC «Σεβαστείτε το απόρρητό μου», αυτή η ομιλία δίνει έμφαση στα χαρακτηριστικά των κρυπτονομισμάτων και των δομών προστασίας περιουσιακών στοιχείων που είναι σημαντικά για εκείνους τους χρήστες που εκτιμούν το απόρρητό τους.


 Το Monero είναι μετρητά σε ένα πλήρως συνδεδεμένο κόσμο. Είναι γρήγορο, ιδιωτικό και ασφαλές. Με το Monero, είστε η δική σας τράπεζα. Μπορείτε να ξοδεύετε με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι οι άλλοι δεν μπορούν να δουν τα υπόλοιπα σας ή να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητά σας. Το Monero είναι ένα αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα, που σημαίνει ότι είναι ασφαλή ψηφιακά μετρητά που λειτουργεί από ένα δίκτυο χρηστών. Οι συναλλαγές επιβεβαιώνονται με κατανεμημένη συναίνεση και στη συνέχεια καταγράφονται αμετάβλητα στο blockchain. Δεν χρειάζεται να εμπιστεύεστε τρίτα μέρη για να διατηρήσετε το Monero σας ασφαλές. 

Το Monero χρησιμοποιεί υπογραφές δακτυλίου, κουδουνίσματα εμπιστευτικών συναλλαγών και μυστικές διευθύνσεις για να αποκρύψει την προέλευση, τα ποσά και τους προορισμούς όλων των συναλλαγών. Το Monero παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός αποκεντρωμένου κρυπτονομίσματος, χωρίς καμία από τις τυπικές παραχωρήσεις απορρήτου. Οι συναλλαγές στο blockchain Monero δεν μπορούν να συνδεθούν με συγκεκριμένο χρήστη ή ταυτότητα πραγματικού κόσμου.

Δείτε το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για το Monero εδώ :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου